Behandlingstilbud

dot Refleksologi/Soneterapi:

Refleksologi er en naturlig og medisinfri behandlingsmåte som styrker kroppen både fysisk og psykisk. Gjennom behandling av ”reflekssoner” som vi finner på for eksempel fot, legg, lår og ører, kan kroppen aktiveres til å restituere seg selv.
Behandlingen påvirker nervesystemet, hormonbalansen og blodsirkulasjonen

refleksologi

dot Øreakupunktur/auricolarterapi

Innen refleksologien anvendes øreakupunktur i forbindelse med annen refleksologisk behandling. Man setter små magnetkuler med ørsmå plaster i øret for å stimulere blokkeringer/soner. Det baserer seg på at hele organismen og dens forskjellige deler gjenspeiles i punkter i det ytre øret. Magnetene skal sitte på i 2-3 dager og forsterker behandlingen.

Behandlingen er basert på enkle prinsipper og metoden praktiseres i dag over hele verden, og er anerkjent av Verdens Helseorganisasjon WHO.
  øreakupunktur

dot Kopping:

Behandling med kopper er en gammel terapiform som igjen har kommet til anvendelse. Kopping utøves med en liten glassbeholder med en gummikopp over som ved å klemme sammen gummikoppen lager et vakuum. Behandlingen brukes blant annet ved muskelsmerter, lymfedrenasje, hodepine/migrene og dårlig blodsirkulasjon. Behandlingen virker generelt spenningsoppløsende og avgiftende.
  Koppning

dot Bindevevsmassasje:

Bindevevsmassasje påvirker det autonome nervesystemet som igjen påvirker de indre organer. Bindevevsmassasje er ikke massasje i tradisjonell forstand. Metoden innebærer en tøyning av bindevevet i huden for på et refleksologisk vis, via det autonome nervesystemet å påvirke indre organer og funksjoner. Hudområder på kroppen og indre organer har ofte det samme autonome nervesystemet.
Ved sykdommer og skade på indre organer kan forandringer vise seg på det motsvarende område på hudoverflaten. Det finnes både hud, muskel og bindevevssoner. De først nevnte er ofte opphav til spontane besvær, mens bindevevssoner vanligvis oppdages først ved undersøkelse.
Gjennom bindevevsmassasje påvirkes de autonome nervetrådene i hudområdene, først og fremst på bekken, rygg og buk. Beroende på problemets art behandles ytterligere deler av kroppen.

  bindevevsmassasje

Priser

Behandlingen varer fra 20-45 minutter, avhengig av behandlingens art og fremgangsmåte.
Prisen pr. behandling er:
Voksne: 600 kr
Ungdom opptil 16 år: 500 kr.

Priser for bedrifter avtales i hvert enkelt tilfelle. Ta kontakt for tilbud.
Kontakt

 

For timebestilling eller spørsmål, kontakt meg:

Matilda Øien
Bærum Refleksologi
Vertshusveien 40 – Kuba
1353 Bærums Verk

Tlf. 99 59 58 99

E-post:
matilda@baerumrefleksologi.no